ADAM&EVA fotografie
 
 
 

info&prijzen

Sigrid&Dieter_1716.jpg
 
 

Om alle stellen te kunnen voorzien van een prijzenpakket op maat, bieden we vier verschillende formules aan.

Heb je toch niet meteen gevonden wat je zoekt? Zou je graag weten wat enkele extra albums kosten? Die ene foto zou je toch nog graag in het groot geprint hebben?
Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, zo kunnen we samen naar iets werkbaar zoeken!

Ontvang je liever nog wat meer info?  Scroll dan zeker wat verder naar beneden richting onze FAQ. Zou je graag wat beelden inkijken? Welkom op onze portfolio voor een presentatie of klik even door naar onze blog voor kleine samenvattingen.

 

 

Little Darlin’

1-2h fotografie / USB / 40x30cm kwaliteitsprint

 

Met het Little Darlin’ pakket nemen we jullie even mee op stap tussen de ceremonies en recepties door. Kiezen jullie liever een dag apart van de festiviteiten? Ook goed! Gezien jullie er beiden opperbest uitzien, is het immers een uitgelezen kans om dit te vereeuwigen. Is je wederhelft niet meteen het meest enthousiaste fotomodel? Geen nood, wij zijn niet het soort trouwfotografen die de allergrootste pose uit je proberen te persen. Gewoon gezellig kuieren in een omgeving naar keuze. Laat het fotografische denkwerk maar aan ons over. Het belangrijkste is dat jullie even een gezellig onderonsje beleven. Nadien bezorgen we de portretten op USB en laten we jullie favoriete foto drukken op hoog kwaliteitspapier. Ideaal om in te kaderen! 

 

vanaf 500,-

 

 

Kiss me Quick

3-4h fotografie / USB + online slideshow / 75x50cm kwaliteitsprint

 

De naam van dit pakket mag eerder vluchtig klinken maar we zouden geen Elvis nummers gekozen hebben als we niet met volle passie ons vak uitoefenden. Een snelle kus hoeft uiteindelijk niet betekenisloos te zijn. Bij het Kiss Me Quick pakket komt Adam of Eva drie tot vier uur van je dag vastleggen op foto. Jullie bepalen zelf wanneer we deze uren inplannen. Nadien bezorgen we jullie een USB met alle beelden en versturen we een private online slideshow die je met vrienden en familie kan delen. Je favoriete foto, die drukken we op groot formaat!

 

vanaf 850,-

 

 

Love Me Tender

6-8h fotografie / USB + online slideshow  / 75x50cm kwaliteitsprint / mini-boekje (20 pagina’s)

 

Voor het Love Me Tender pakket komt Adam of Eva zes tot acht uren van jullie fantastische dag vastleggen op foto. Nadien sturen we jullie een minimum van 250 afgewerkte foto's op USB en kan je de beelden bekijken in een gemakkelijke private online slideshow, perfect om naar vrienden en familie door te sturen. Jullie favoriete foto laten we in groot formaat drukken. Perfect om mooi in te kaderen! Het pakket heet niet voor niets Love Me Tender. De mooiste en meest sprekende foto's steken we nadien nog in een mini-boekje. Ideaal voor op de koffietafel en een sporadische dagdroom teweeg te brengen.

 

vanaf 1500,-

 

 

Burning Love

12-15h fotografie / USB + online slideshow / twee 75x50cm kwaliteitsprints / 30x40cm design foto album

 

Met dit pakket blijven Adam of Eva de hele dag langs je zijde, steeds op subtiele maar waakzame wijze, zoals we al jarenlang documentair te werk gaan. Je hoeft er niet mee in te zitten: we hebben alles gezien. We leggen het begin tot het einde vast; van een opgestoken kapsel ’s ochtends tot het terug loshangt op het avondfeest. Net zoals echte Burning Love ontbreken we nadien geen details. Je mag van ons een minimum van 500 afgewerkte beelden verwachten, gemaakt doorheen de dag van twaalf tot vijftien uren, netjes afgeleverd op USB. Ook bezorgen we jullie een online slideshow die je kan delen met vrienden en familie. Je twee favoriete foto’s drukken we af op hoge kwaliteit en in groot formaat. Ingekaderd een grote blikvanger! De kers op de taart van het Burning Love pakket is een 30x40cm foto album, met grootste zorg gemaakt en gebonden. Huwelijksfotografie op het hoogste niveau! We beloven je het plechtig: met het Burning Love pakket is terugdromen naar die allermooiste dag een makkie.

 

vanaf 2500,-

 

 

veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik jullie boeken?

Simpel! Stuur ons een mailtje - en onthou: domme vragen bestaan niet! - en wij helpen je graag persoonlijk en op maat verder. Merken we in de mails dat we perfect matchen, dan kunnen we overgaan tot een kennismakingsgesprek waar we alles uit de doeken doen en een tijdslijn van jullie dag kunnen maken.
Alles met een glimlach en een occasioneel grapje, natuurlijk.

 

Hoe gaan jullie te werk?

Niet dat we onszelf willen vergelijken met MacGyver, maar gezien onze documentaire achtergrond, durven we te stellen trouwfotografen van het formaat onzichtbaar te zijn. Zonder camouflage, maar opgaand in de atmosfeer en mood van de dag zelf, schieten we herinneringen aaneen. Tijdens het nemen van jullie portretten zijn we even BFF’s, de camera niet meteen prioritair, maar het creëren van een fijn moment als hoogste belang. Misschien lijkt het niet altijd zo, maar wees gerust: we hebben alles gezien. Alle afspraken en plannen zijn vooraf gemaakt, de dag zelf mag je het vertrouwen in onze handen laten liggen. Nadien bezorgen we jullie een eeuwigdurende beeldende flashback van misschien wel de belangrijkste, of toch zeker de mooiste dag uit jullie leven.

 

Werken jullie dan telkens met twee?

Niet standaard, nee. Aan de hand van jullie vragen en verwachtingen zetten we Adam of Eva in. Als blijkt dat de omvang van jullie trouwdag beter invulbaar is met twee, dan is dat zeker optioneel. Verder is de ene helft ook inzetbaar als videograaf, terwijl de andere het foto gedeelte op zich neemt. We zijn multifunctioneel en onderling inwisselbaar. Onze prioriteit in elke uitvoering? Kwaliteit!

 

Hoe lang shooten jullie?

Zo lang je zelf maar wenst. Een huwelijksfotograaf kent geen grenzen. Onze prijspakketten hierboven geven je een referentie van de mogelijkheden. Foto’s van je zus die snel nog even die ene haarspeld op een betere positie steekt? Check. De eeuwige moeite om die das perfect in lijn met je kostuum te krijgen? Check. Dat stiekeme kusje terwijl jullie de wagen instappen op weg naar de ceremonie? Check. Dat moment waar je grootmoeder even subtiel een traantje uit haar ooghoek wegveegt? Check. Of wat dacht je van die keer de bruid steunend op alle handen van haar vriendinnen de lucht ingestoken werd op het avondfeest? Check!

 

Waar zijn jullie gevestigd?

Momenteel resideren wij te Gent, al durven we onszelf onder de noemer ‘wereldburger’ te plaatsen. Weinig afstanden zijn te ver - mocht je gaan trouwen op Antarctica gaan we mogelijks even panikeren - waardoor we helemaal niet locatie gebonden zijn. Trouwen in het buitenland? Geen probleem dus, wij vertellen je verhaal graag over de landsgrenzen heen.

 

Wat is inbegrepen?

Elk pakket heeft natuurlijk zijn eigen specificaties maar sommige zaken lopen door bij alle opties. Iedereen krijgt van ons een USB met alle beeldmateriaal op.  Zo bieden wij ook in praktisch elk pakket een online slideshow aan. Die kan je naar familie en vrienden sturen of je kan je favoriete foto eruit plukken om Facebook jaloers te maken. Prints en boeken zijn allemaal extra bestelbaar (of inbegrepen in sommige pakketten) op aanvraag. Heb je graag ook een videoreportage, dan bieden wij dit met even groot enthousiasme aan. Scroll even hierboven voor meer informatie over pakketten, prijzen en inbegrepen diensten.

 

Hoe snel ontvangen we de foto’s?

Het zal je niet verbazen dat het verwerken van dergelijke hoeveelheid foto’s wat tijd kost. Is er sprake van een album, dan zal elke pagina zorgvuldig doordacht en op maat gemaakt worden. Bij video leveren we alles pas af tot het resultaat naast de nieuwe Hollywoodfilm van Tom Hardy kan liggen. Foto’s bewerken we tot het moment je niet meer kan ontkennen hoe fantastisch je eruit zag. We proberen onze leveringstermijn onder de maand te houden. Bij albums ligt dit iets hoger wegens afhankelijkheid van de drukker. Communicatie dragen we hoog in ons vaandel, we houden je stapsgewijs op de hoogte van onze vorderingen.

 

Waarom zouden wij voor jullie kiezen?

We willen er niet teveel op inzoomen, maar gezien onze namen Adam&Eva zijn, kan je wel stellen dat we op maat van trouwreportages gemaakt zijn. Heb je liever concretere argumenten? Wel: we durven te zeggen dat we een dynamisch duo zijn dat in elke groep kan aarden. Je vrienden worden onze vrienden en we duiken onder in je familie. We beloven plechtig: we zullen naar je moeder luisteren! Het documenteren van deze speciale dag is misschien een professionele verbintenis die we samen aangaan, dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor plezier en vriendschap!

 

Nog vragen?

Een trouwfotograaf vinden is niet altijd simpel. Een vraag stellen is dat wel en wij antwoorden met veel plezier en liefde op alles! Mail ons gerust op info@adameneva.be

 

 

 

 

 

 

 
 
Love me tender, love me true, never let me go
— Elvis Presley