ADAM&EVA fotografie
 
 

Ons verhaal

 

B&S-ceremonie_98 2.jpg
 

Het is een grijze donderdagnamiddag. Je hebt vrij. Het boek dat je nicht vorig jaar als cadeau voor je had, “Kafka on the shore”, van Murakami, is eindelijk uit. De zware laatste bladzijden drukten hun stempel op je gemoedstoestand, maar je bent blij dat het eindelijk klaar is. Reflecterend over je eigen leven kijk je de door de ruit heen, regendruppels volgend tot het einde van de transparante canvas die binnen met buiten scheidt. In de verduisterde boekenkast links van je blinkt een specifiek exemplaar je richting uit. D&F staat op de zijkant. Je staat op, glijdt het boek voorzichtig weg van z’n buren en plaatst het op de grote houten keukentafel. Je bent nog geen handvol pagina’s verder of het boek wikkelde zich alreeds rond je hoofd heen, een sprong terug in het verleden, alsof het gras in de beelden je voeten van weleer tintelt. Fuck. Wat zag je er goed uit. Wat ziet Francis er goed uit - nog steeds eigenlijk.
Het is vast een dikke twintig jaar geleden inmiddels, maar het lijkt nog als de dag van gisteren.

 

Tijdreizen. Dat is waar Adam&Eva voor staat. Want misschien zie je ons de dag zelf sporadisch met camera in de hand foto’s schieten, jagend op momentopnames, vissend naar dat ene perfecte moment, maar het is niet datzelfde heden wat in ons hoofd speelt. Het is de toekomst. Het is je oudere zelf die terugblikt op de dag die je leven een diepere betekenis gaf. Het is de warmte die zich eeuwigdurend terug in je hart nestelt, soms als klein vlammetje, vaak als een groots vuur.
Wij halen je mooiste zelve naar buiten in beeldvorm, maar voornamelijk om je nadien te doen herinneren hoe fantastisch het wel niet was.
Hoe fantastisch jij wel niet was!

 

Adam&Eva. Twee fotografen met een documentaire achtergrond, beiden met liefde voor visuele beeldvorming; bewegend of niet.
Tijdreizigers. Momentjagers. Herinneringsduikers. Adam&Eva, zeg je? Als in: dat is ook écht jullie naam? Jep. Toeval? Of niet?
Wie zal het zeggen…

 

Wij zijn beeldende verhaalvertellers. Jullie hebben een verhaal. Soms is het zo simpel als appel en ei, water en vuur, of; Adam&Eva. 

 

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Ontdek verder wat Adam&Eva jullie allemaal te bieden heeft: Klik even door naar onze blog voor enkele reeksen in te kijken, blader eens door onze portfolio voor een korte visuele presentatie of neem een kijkje naar onze info pagina om te zien welk pakket het beste bij jullie past. Zitten jullie nog met enkele vragen? Aarzel niet om ons een mailtje te sturen! We komen snel bij jullie terug met meer info!