Zaza & Olivier

Het was Zaza die ons last minute contacteerde. Of we toevallig nog tijd hadden om foto’s te nemen op haar trouwfeest met Olivier in de Ardennen. Ze hadden er niet meer aan gedacht - of wilden aanvankelijk geen fotograaf - maar we zijn in elk geval blij dat ze ons gevraagd hebben! Een overzicht:

IMG_7772.jpg

Het was al snel duidelijk dat Zaza & Olivier niet voor de klassieke trouw gingen. We kwamen aan in een gezellige Ardense omgeving en ondanks de regen zorgde het de decor en de omgeving toch voor een lekker warm gevoel. Vuurtjes stoken!

De ceremonie nam plaats in een houten kader, feestelijke slingers suggereerden dat er iets speciaals op het spel stond. Ze waren overigens niet alleen met z’n tweetjes, de jongste spruit wou de volledige gebeurtenis vanop de eerste rij meemaken.

Er mag dan wel wat regen gevallen zijn, gewapend met paraplu’s deerde dat niemand. Bovendien zorgden de vuurtjes en de gezellige omgeving voor genoeg afleiding. En zeg nu zelf: een beetje Ardennen met een streepje regen, dat is toch enkel maar wijs? Zaza zag er overigens enkel maar mooier uit met haar witte sluier!

Gezien er weinig van een traditionele trouwfeest afgekeken werd, evolueerde de ceremonie in een super gezellige en fijne namiddag. Op een duur zat er geen uitdaging meer in het fotograferen van lachende gezichten - iedereen was blij en vrolijk!

Ook het eten warmde zich op bij het vuur. En terwijl de namiddag evolueerde in avond, nam iedereen plaats aan de tafel voor allerlei lekkernijen. De regen? Die kwam soms eens binnenpiepen langs de spleten van het dak, maar eerder dan vervelend en nattig kon dit geen smet op het feest brengen. Integendeel, er was meteen nog een reden bij om te lachen!

Gezelligheid was troef op dit feest. Een hele hoop vrienden en familie bij elkaar, soms hoeft een trouwfeest niet veel verder af te wijken van deze twee pijlers.

Voor de mensen die twijfelden of ze na een avond feesten nog in de wagen mochten rijden was er ook geen probleem; iedereen was welkom om te blijven slapen! Of hoe een gezellig trouwfeest soms ook even dicht komt aanleunen bij een festivalletje.

Met live muziek van een band bestaande uit vrienden, werd onze vorige paragraaf enkel maar werkelijker! Festivalsfeer!

Gooien met bloemen! We hebben uit goede bron vernomen dat het vangen van bruidsboeketten een specialiteit is van Britt - de immer enthousiaste vanger - die intussen een kleine verzameling thuis heeft liggen. Nu nog een man vinden, Britt!

Adam & Eva