Shana & Bram

In juli mochten we het huwelijk van Shana & Bram fotograferen. Het beloofde meteen ‘een specialleken’ te worden gezien z’n locatie: Santorini in Griekenland. We zaten nog niet op het vliegtuig toen de goesting naar zon en feest begon in te kicken. Joepie!

B&S_by_adameneva.be

Tijdens de voorbereiding was het nog niet meteen duidelijk waar iedereen zich aan mocht verwachten. Iedereen werd een beetje nerveus en de spanning liep hoog op. Er werd collectief uitgekeken naar nog wat komen moest.

Shana & Bram hadden een zonnig huwelijk in gedachten. Op dit eiland zorgde niet alleen de zon voor een aangename extra, het uitzicht gaf er nog een extra toets aan mee. Sprookjesachtig much? Yep! De buitenceremonie verliep dan ook in alle rust en stijl die Santorini te bieden heeft. Een beetje zoals een combinatie van een prinsessen- en heldenfilm dus.

Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van de ondergaande zon op een eiland. Soms lijkt het alsof de zon enkel maar mooier wordt hoe Zuidelijker je trekt. Dat is natuurlijk niet zo, maar toch, wij geloven stiekem van wel!

Richting eiland zorgde de ondergaande zon voor prachtig licht een mooie gloed op de omliggende gebouwen. Ook Shana & Bram zagen er goed uit, prinsessengehalte maal duizend!

De rode draad doorheen het hele huwelijk was het spectaculaire zicht, telkens konden de gasten en het verse bruidspaar zich in gedachten laten afdwalen in de rotsen die de huwelijkslocatie omsloten; wij vermoeden dat minstens de helft van de gasten even aan Game Of Thrones hebben gedacht.

De dag eindigde in een al even spetterend feest. Het voordeel aan een fantastisch eiland als San Torini? Een hele avond buitenfeesten! En vuurwerkjes! En taart die er even mooi uitziet als de omgeving!

B&S-avondfeest_99.jpg
Adam & Eva