Griet & Senne

Enkele weken geleden mochten we het trouwfeest van Griet & Senne bijwonen. Het koppel kennende was de kans klein dat dit een traditioneel trouwfeest zou worden. Ze kozen voor een DIY aanpak in de mooie tuinen van het kasteel van Wippelgem. De inrichting werd volledig door Griet gemaakt en bepaald - die bloemstukjes! Zo mooi! - Senne organiseerde het podium en de muziek van de avond. Een feest met een heel grote eigen toets, zowaar.

Trouwen voor de wet zat er niet in op dit trouwfeest. Griet & Senne kozen resoluut voor het feest, maar een eigenwijze ceremonie kon niet ontbreken. Spannende entree met live keytar. Een heleboel vrienden en familieleden knutselden van alles ineen, vooral Senne weinig sparend, waardoor er heel wat afgelachen werd. Zelfs de zon kwam regelmatig eens piepen en goedkeurend de tuinen kleuren.

Voor de portretten gingen we met Griet & Senne op stap in de overige tuinen van het kasteel van Wippelgem. We maakten een kleine wandeling van een klein halfuurtje, foto's makend aan de plekken die ons fijn leken. Een groene binnenplaats deed uitstekend dienst als decor. Een bouwvallig hutje; perfect!

Het beloofde een fantastisch feestje te worden. De openingsdans bleek een iets langer gebeuren, want naast de traditionele dans deelden Griet & Senne ook het podium. Samen met bevriende muzikanten - onder de naam TOTO: Totaal Onverantwoord Trouw Orkest - werd het een feest tot in de late uurtjes.